Prestige wijnproeverij met lunch
Op zondag 6 en zondag 13 november organiseert De Swarte Ruijter, onder leiding van Register Vinoloog Esther de Mönnink een exclusieve wijnproeverij met hele bijzondere wijnen. Uiteraard begeleid met heerlijke gerechten uit de keuken van SVH Meesterkok Erik de Mönnink.
Wat kunt u verwachten?
U arriveert tussen 12.00 uur en 13.00 uur,
Ontvangst met een glas Grand Cru Champagne, Labruyère
Hierbij serveren we mooie aperitief hapjes van brood, een broodsoufflé en een broodpudding.
Daarbij een krokant van cassave, en mooie amuses. Gevolgd door een Guillardeau oester met runderstaart en kumquat
Aansluitend serveren wij onze lunch.
Lunch
***
Tarbot – bloemkool – schapenkaas – gefermenteerde wortel
Begeleid door een Meursault, 1er Cru, Albert Grivault, Perrières, 2018
***
Fazant – zuurkool – eekhoorntjes brood – eendenlever
Begeleid door een Pfalz, von Winning, Riesling, Grosses Gewächs, “Kalkofen”, 2020
***
Runderhaas – rundertong – rode biet – meloes ui
Begeleid door een Margaux, Château Giscours, Magnum, 3er Grand Cru Classé, 2016
***
Gebakken ananas – kokos – pecannoot – miso
Begeleid door een Sauternes, Premier Cru Classé, Château Rieussec, 2015
***
Deze lunch is all-in, begeleid met tafelwater, huisgebakken desembrood, boerenboter, olijfolie.
Afsluiting met koffie/thee en huisgemaakte patisserie.
Prijs € 185,00 per persoon (all-in)
Reserveren kan telefonisch, of via info@swarteruijter.nl