Zakelijk

Rust en ruimte voor zakelijke initiatieven. Ontdek de inspiratie volle mogelijkheden

Zakendoen is gaan voor het beste. Dat begrijpen wij bij De Swarte Ruijter als geen ander. Bij ons kunt u in alle rust vergaderen, of creatief brainstormen. Omdat wij een kleinschalige accommodatie hebben, is uw privacy altijd gegarandeerd.

Wij zorgen voor een ontspannen en inspirerende omgeving met uitstraling, de beste wijn en spijs en een discrete bediening. Voor vergaderingen hebben wij twee aparte vertrekken vol sfeer (de Heerenkamer en de Opkamer), waar u ook kunt lunchen of dineren. De vergaderruimtes zijn van alle moderne faciliteiten voorzien. Alleen zakelijk lunchen of dineren kan uiteraard ook in ons restaurant: snel waar het moet, heerlijk ontspannen waar het kan.

Vergaderen

Vergaderen bij De Swarte Ruijter staat garant voor frisse ideeën en nieuwe oplossingen. 

Want onze schitterende omgeving en sfeervolle faciliteiten werken altijd inspirerend. In overleg richten we uw vergadersessie helemaal naar wens in: U- of blokopstelling, met of zonder lunch en diner, vlotte service of tijdloos genieten. De Opkamer is geschikt voor vergaderen met 8 personen, de Heerenkamer kan 20 mensen herbergen.

Faciliteiten

We hebben van alles in huis voor modern vergadercomfort. Van flip-overs tot schermen. Tevens beschikken wij over een groot tv scherm, waaraan u uw laptop of telefoon kunt koppelen. 

Heeft u behoefte aan extra faciliteiten? In overleg kunnen wij aan al uw vergaderwensen voldoen. Zo kunt u zich op de hoofdzaken concentreren.

Onder ons

Soms heb je bij het zaken doen alle rust en ruimte nodig. En wil je met je eigen zakelijke gezelschap liever onder ons blijven. 

In de sfeervolle Opkamer en Heerenkamer is het heerlijk ongestoord lunchen of dineren. U geeft het tempo aan: lang en relaxed genieten of snel lunchen en weer door. Onze zwarte brigade is discreet en op en top gastvrij. U kunt zorgeloos vergaderen of zakendoen.

 

De hei op

Met zakenpartners of personeel letterlijk de hei op? Of behoefte aan teambuilding? In samenwerking met De Wilgenweard in Nijverdal verzorgen we onvergetelijke beleef-arrangementen die garant staan voor een betere samenwerking, inspiratie en ontspanning. 

Ook hier kunt u uiteraard in onze prachtige omgeving weer een verblijf op maat samenstellen, met of zonder lunch, diner of overnachting. We inspireren u graag!

Zoekt u er ook een overnachting bij?