Restaurant

Niet voor niets heeft Michelin ons restaurant met een ster bekroond

Chef-kok Erik de Mönnink en zijn brigade zijn altijd op zoek naar het beste. En dat proeft u, als u bij ons komt eten. Pure smaken, verrassende combinaties, ambachtelijk bereid. Met de verse groenten van ons eigen boertje, paddenstoelen uit het bos, ree van de Heuvelrug of andere top-ingrediënten van het seizoen. Niet voor niets heeft Michelin ons restaurant met een ster bekroond. De zwarte brigade maakt er met een passend wijnadvies graag helemaal een feestje van.

Of het nou een snelle zakenlunch is of een heerlijk tijdloos diner, in ons restaurant is de kwaliteit altijd gegarandeerd. Tafelt u liever “onder ons” in een klein gezelschap? Dat kan in onze sfeervolle Heerenkamer.

Reserveren

Reserveer hier onder voor ons restaurant  of verras iemand met onze cadeaubon. 

Wijnen

Met passie geselecteerd, met kennis geserveerd 

Een mooi glas wijn kan een heerlijk gerecht nóg meer laten schitteren. Gastvrouw Esther de Mönnink en de zwarte brigade weten bij elk smaakvol bord een verrassend wijnadvies te geven.

Op verzoek kunnen zij ook het verhaal áchter de wijn vertellen. Onze wijnkelder herbergt veel bijzondere wijnen, van heel betaalbaar tot zeer exclusief. We ontkurken elke fles met aandacht en liefde, precies passend bij het gerecht op uw bord. Natuurlijk kunnen wij bij lunch en diner ook een compleet wijnarrangement samenstellen, ook voor de BOB.