
Prestige lunch met Grand Cru Proeverij
Esther en Erik de Mönnink (en team) presenteren hierbij de Prestige lunch met een Grand Cru Proeverij van zondag 26 november 2023.
Esther en Erik de Mönnink (en team) presenteren hierbij de Prestige lunch met een Grand Cru Proeverij van zondag 26 november 2023.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over paddenstoelen,, een van de mooiste producten om in het wild te plukken.
Esther en Erik de Mönnink (en team) presenteren hierbij de Lunchproeverij thema Zuid-Afrika van zondag 12 november 2023.
Esther en Erik de Mönnink (en team) presenteren hierbij de Lunchproeverij thema Italië van zondag 29 oktober 2023.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over honing, een prachtig natuurverschijnsel. Intussen heeft hijzelf twee bijenvolken in zijn tuin staan.
In deze blog vertelt Esther de Mönnink je graag over de Elzas, Domaine Weinbach. Erik, is hier laatst geweest en kwam heel enthousiast terug.
In deze blog legt Esther de Mönnink uitgebreid het verschil uit tussen een Sancerre en een Pouilly Fumé.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over zijn groententuin, die wordt verzorgd door boer Daam en boerin Elies.
Gebruik je een pacojet of ijsmachine? In deze blog gaat Erik de Mönnink uitgebreid in op zijn fascinatie voor ijs.
In deze blog gaat Erik de Mönnink in op wildplukken. Hij is er groot liefhebber van en het doet dit graag op zijn geliefde Holterberg.
Esther legt in dit blog uit hoe een frisse viognier uit een warm gebied kan komen. Zij werkt veel met deze wijn.
Esther vertelt in dit blog over de Enate Rosado. Deze is uitermate geschikt om te serveren in het voorjaar en de zomer.
Openingstijden
Lunch
Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Diner
Woensdag tot en met zondag van 18.00 tot 21.00 uur
Voor informatie over onze vakantiesluiting, bezoek onze contact pagina