
Rauwe daslook in stamppot is hemels
Erik de Mönnink heeft als SVH Meesterkok de hoogste graad van vakbekwaamheid en schrijft in dit blog over rauwe daslook.
Erik de Mönnink heeft als SVH Meesterkok de hoogste graad van vakbekwaamheid en schrijft in dit blog over rauwe daslook.
In deze blog heb ik het specifiek over de Taylor’s 10 year old tawny port. Deze serveer ik heel graag. De port is zoet maar elegant.
Wij hebben een prachtige nieuwe wijn op onze wijnkaart, namelijk de Château Bélair Monange, Premier Grand Cru Classé, 2009.
Esther de Mönnink bezocht dit jaar tweemaal de Bordeaux en ze schrijft nu over Château Gruaud Larose, 2e Grand Cru Classé.
In Noord-Italië, in Piemonte, ligt de distillerie Berta, van de familie Berta. Wij serveren van deze distillerie 3 Berta likeuren.
Wild, niet alleen in het wildseizoen. Wij leggen je uit wanneer je het best welk wild kunt eten, en leggen je ook uit waarom.
Op zondag 6 en 13 november a.s. organiseren we een exclusieve wijnproeverij met bijzondere wijnen en bijpassende gerechten.
Esther de Mönnink heeft een voorliefde voor Duitse wijnen, dit keer schrijft ze over Prinz von Hessen.
Esther de Mönnink ging dit jaar op vakantie naar Sardinië en heeft daar de heerlijke DOCG Vermentino di Gallura geproefd.
Esther de Mönnink vond bij een hoofdgerecht in het Taste menu een mooie klassieke Spaanse Rioja.
Esther de Mönnink schrijft als vinoloog van de Wijnacademie zeer regelmatig een blog over wijnen. Dit keer gaat het over rosé.
Esther de Mönnink is een groot liefhebber van goede cava. Cava, een Spaanse mousserende wijn, opwekkend en verfrissend.
Openingstijden
Lunch
Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Diner
Woensdag tot en met zondag van 18.00 tot 21.00 uur
Voor informatie over onze vakantiesluiting, bezoek onze contact pagina