
Verantwoord genieten van kweektonijn
In deze blog gaat Erik in op een van zijn jongste ontdekkingen: Spaanse kweektonijn.
In deze blog gaat Erik in op een van zijn jongste ontdekkingen: Spaanse kweektonijn.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over schijnvruchten. Wat is het, en wat kun je er mee?
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over het witte goud dat de lente inluidt.
Esther de Mönnink vertelt in dit blog over het Duitse wijngebied Mosel (Nederlands: Moezel) en haar heerlijke wijnen.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over waarom hij graag met weidelam werkt. En wat zijn de verschillen?
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over zijn favoriet en dat is de rode biet. In deze blog vertelt hij waarom.
Esther de Mönnink is begin mei (2024) op vakantie naar Mallorca geweest en heeft natuurlijk een mooi wijnhuis bezocht: Wijnhuis Tianna Negre.
In deze blog vertelt Esther de Mönnink je graag over de Elzas, Domaine Weinbach. Erik, is hier laatst geweest en kwam heel enthousiast terug.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over dat we een notenallergie zeer serieus moeten nemen.
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Cornarea, Roero Arneis, 2022
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over duurzame vis. Bestaat duurzaamheid of is het een trend en wat is deze trend dan?
Sunday Winter Special
Ga je mee wandelen met de boswachter om daarna te genieten van een heerlijke 3-gangen lunch in ons restaurant?
Op zondag 19 januari en op zondag 26 januari organiseren wij voor het eerst onze “Winter special”.
Openingstijden
Lunch
Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Diner
Woensdag tot en met zondag van 18.00 tot 21.00 uur
Voor informatie over onze vakantiesluiting, bezoek onze contact pagina