Veganisme is een blijvertje
In dit blog vertelt Erik de Mönnink over veganisme en dat het een voorbijgaande hype zou zijn, maar het is een blijvende verandering.
In dit blog vertelt Erik de Mönnink over veganisme en dat het een voorbijgaande hype zou zijn, maar het is een blijvende verandering.
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Weingut Triebaumer, Ruster DAC Blaufränkisch, 2021
In dit blog vertelt Erik de Mönnink over de speeltuin van zijn kookkunsten, namelijk de Holterberg met zijn heerlijke paddenstoelen.
Begin juni dit jaar was Esther in Noord Italië, en een van deze dagen bezocht zij het mooie wijnhuis Alois Lageder, in de Alto Adige.
In dit blog geeft Erik de Mönnink 3 handige tips aan thuiskoks. Krijg jij gasten, wat kun je dan het beste doen?
Het evenement “100 Chefs by Gault&Millau”, een echte culinaire ervaring dat wordt georganiseerd door Gault&Millau Nederland in samenwerking met Gall&Gall en Miele.
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Tabaodella, Villa, Dâo, 2022
Eind mei was Esther in Lombardije, in het hart van het Franciacorta gebied en daar heeft zij het bizarre wijnhuis Ca’del Bosco bezocht.
In dit blog vertelt Erik de Mönnink over dat kookboeken hem kennis en inspiratie bezorgen. Hij heeft er zelf ongeveer 120.
In dit blog vertelt Erik de Mönnink over de schoonheid en de smaak van het eerste voorjaarsfruit, de aardbei.
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Markus Molitor, Alte Reben, Riesling, Mosel, 2020
Esther de Mönnink is begin mei op vakantie naar Mallorca geweest en heeft natuurlijk een mooi wijnhuis bezocht: Wijnhuis Tianna Negre.
Openingstijden
Lunch
Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Diner
Woensdag tot en met zondag van 18.00 tot 21.00 uur
Voor informatie over onze vakantiesluiting, bezoek onze contact pagina