
Notenallergie: een serieuze zaak
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over dat we een notenallergie zeer serieus moeten nemen.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over dat we een notenallergie zeer serieus moeten nemen.
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Cornarea, Roero Arneis, 2022
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over duurzame vis. Bestaat duurzaamheid of is het een trend en wat is deze trend dan?
Sunday Winter Special
Ga je mee wandelen met de boswachter om daarna te genieten van een heerlijke 3-gangen lunch in ons restaurant?
Op zondag 19 januari en op zondag 26 januari organiseren wij voor het eerst onze “Winter special”.
In deze nieuwe serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Champagne Philipponnat, Blanc de Noirs, brut, 2016
In dit blog vertelt Erik de Mönnink over dat kookboeken hem kennis en inspiratie bezorgen. Hij heeft er zelf ongeveer 120.
In dit blog vertelt Erik de Mönnink over veganisme en dat het een voorbijgaande hype zou zijn, maar het is een blijvende verandering.
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Weingut Triebaumer, Ruster DAC Blaufränkisch, 2021
In dit blog vertelt Erik de Mönnink over de speeltuin van zijn kookkunsten, namelijk de Holterberg met zijn heerlijke paddenstoelen.
Begin juni dit jaar was Esther in Noord Italië, en een van deze dagen bezocht zij het mooie wijnhuis Alois Lageder, in de Alto Adige.
In dit blog geeft Erik de Mönnink 3 handige tips aan thuiskoks. Krijg jij gasten, wat kun je dan het beste doen?
Het evenement “100 Chefs by Gault&Millau”, een echte culinaire ervaring dat wordt georganiseerd door Gault&Millau Nederland in samenwerking met Gall&Gall en Miele.
Openingstijden
Lunch
Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Diner
Woensdag tot en met zondag van 18.00 tot 21.00 uur
Voor informatie over onze vakantiesluiting, bezoek onze contact pagina