
Esther proeft: Markus Molitor
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Markus Molitor, Alte Reben, Riesling, Mosel, 2020
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Markus Molitor, Alte Reben, Riesling, Mosel, 2020
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Petruccino, Orcia, Podere Forte, 2018.
Esther de Mönnink schrijft nu een blog over Von Winning. Een prachtig wijnbedrijf in Pfalz in Duitsland. De wijnbouw is groot en belangrijk.
Erik vertelt in dit blog over het belang van leren, over het blijven ontwikkelen als chef en als team.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over reegeit en reebok. Wat is het verschil en wanneer worden zij geschoten?
Esther de Mönnink schrijft nu een blog over cognac.
Het is een sterk alcoholische drank, verkregen door het distilleren van witte wijn.
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Ca dei Frati, Brolettino, Lugana 2021
In deze serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Weingut Knipser, blauer spätburgunder
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over reegeit en reebok. Wat is het verschil en wanneer worden zij geschoten?
Begin januari waren we op de Wine Professional, en hebben we genoten van een mooi wijn-spijs diner met de wijnen van dit wijnhuis.
Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een mooi -diner en een mooi -arrangement voor jullie samengesteld.
In deze nieuwe serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Belondrade y Lurton, 2018.
Openingstijden
Lunch
Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Diner
Woensdag tot en met zondag van 18.00 tot 21.00 uur
Voor informatie over onze vakantiesluiting, bezoek onze contact pagina