
Chȃteau Gruaud Larose
Esther de Mönnink bezocht dit jaar tweemaal de Bordeaux en ze schrijft nu over Château Gruaud Larose, 2e Grand Cru Classé.
Esther de Mönnink bezocht dit jaar tweemaal de Bordeaux en ze schrijft nu over Château Gruaud Larose, 2e Grand Cru Classé.
In Noord-Italië, in Piemonte, ligt de distillerie Berta, van de familie Berta. Wij serveren van deze distillerie 3 Berta likeuren.
Wild, niet alleen in het wildseizoen. Wij leggen je uit wanneer je het best welk wild kunt eten, en leggen je ook uit waarom.
Op zondag 6 en 13 november a.s. organiseren we een exclusieve wijnproeverij met bijzondere wijnen en bijpassende gerechten.
Esther de Mönnink heeft een voorliefde voor Duitse wijnen, dit keer schrijft ze over Prinz von Hessen.
Esther de Mönnink ging dit jaar op vakantie naar Sardinië en heeft daar de heerlijke DOCG Vermentino di Gallura geproefd.
Esther de Mönnink vond bij een hoofdgerecht in het Taste menu een mooie klassieke Spaanse Rioja.
Esther de Mönnink schrijft als vinoloog van de Wijnacademie zeer regelmatig een blog over wijnen. Dit keer gaat het over rosé.
Esther de Mönnink is een groot liefhebber van goede cava. Cava, een Spaanse mousserende wijn, opwekkend en verfrissend.
Erik de Mönnink werkt graag met Noorse coquilles uit koude wateren. Deze worden met de hand gedoken en hebben geen zand.
Esther de Mönnink vertelt je enthousiast over een van haar favoriete wijnen: de Argentino.
Chateau Splo en de Swarte Ruijter werken samen, proeven en blenden de witte wijn. Hoe kwam deze samenwerking tot stand?
Openingstijden
Lunch
Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Diner
Woensdag tot en met zondag van 18.00 tot 21.00 uur
Voor informatie over onze vakantiesluiting, bezoek onze contact pagina