![yellow-tail-vis](https://swarteruijter.nl/wp-content/uploads/yello-tail-vis-1024x768.jpg)
Duurzame vis roept vragen op
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over duurzame vis. Bestaat duurzaamheid of is het een trend en wat is deze trend dan?
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over duurzame vis. Bestaat duurzaamheid of is het een trend en wat is deze trend dan?
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over reegeit en reebok. Wat is het verschil en wanneer worden zij geschoten?
Begin januari waren we op de Wine Professional, en hebben we genoten van een mooi wijn-spijs diner met de wijnen van dit wijnhuis.
Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een mooi -diner en een mooi -arrangement voor jullie samengesteld.
In deze nieuwe serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Belondrade y Lurton, 2018.
In deze nieuwe serie proeft Esther elke maand een nieuwe wijn en geeft haar bevindingen, deze keer de Champagne Philipponnat, Blanc de Noirs, brut, 2016
In deze blog gaat Erik in op zijn vakantie, die hem meer bracht dan alleen een leuk avontuur namelijk de zeeduivel.
Esther en Erik de Mönnink (en team) presenteren hierbij de Prestige lunch met een Grand Cru Proeverij van zondag 26 november 2023.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over paddenstoelen,, een van de mooiste producten om in het wild te plukken.
Esther en Erik de Mönnink (en team) presenteren hierbij de Lunchproeverij thema Zuid-Afrika van zondag 12 november 2023.
Esther en Erik de Mönnink (en team) presenteren hierbij de Lunchproeverij thema Italië van zondag 29 oktober 2023.
In deze blog vertelt Erik de Mönnink over honing, een prachtig natuurverschijnsel. Intussen heeft hijzelf twee bijenvolken in zijn tuin staan.
Openingstijden
Lunch
Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Diner
Woensdag tot en met zondag van 18.00 tot 21.00 uur
Voor informatie over onze vakantiesluiting, bezoek onze contact pagina